Privat bruk

(6 Artiklar)
Vi kan inte hitta produkter som matchar valet.

Ett eget utomhus-spa

När man vill ha det lilla extra i lyx och avkoppling hemma är det inte mycket som slår ett eget utomhus-spa. Det förvandlar din egen uteplats till en oas för wellness. Den perfekta lösningen för att må bättre hemma. Med ditt eget utomhus-spa har du behöver du inte åka iväg för att hitta avkoppling, bara att kliva ut i din egen trädgård. Bara att sjunka ned i det varma vattnet och njuta och fly vardagen en stund. Och det kan du göra varje dag utan några större ansträngningar.

Lyxigt massagebad eller vildmarksbad

När du ska välja ditt nästa utomhus-spa kommer du finna ett stort urval. Det finns stora skillnader i utomhus-spa. Det finns den lite billigare lösningen med ett vildmarksbad, vilket kan vara rätt för dig. Det är praktiskt och det vedeldade aggregatet gör det till en billig lösning. Men det ger dig ändå väldigt mycket lyxkänsla. Om du iställt vill ha ett riktigt utomhus-spa finns det också mycket att tänka på. Vill du ha livliga massagestrålar? Upplysta vattenfall och aromterapi? Hydroterapi? När du ska välja ditt utomhus-spa behöver du veta vad du vill ha och hur du kommer använda det. Om ni bara är en liten familj som ska använda det räcker oftast 4 platser istället för 8 platser. Men är ni personer som älskar att ha mycket folk hemma ska ni kanske titta på större modeller.

Lock och locklyftare

När ni köper utomhus-spa från oss medföljer alltid ett lock. Det underlättar underhållet då ni inte behöver städa bort löv och annan smuts som kan falla ner när ni inte använder badet. Ni sparar också på uppvärmningen av badet då locket håller kvar värmen mycket bättre. Har ni lock till ert spa-bad kan det också vara bra med en locklyftare som gör det enklare att lyfta på och av locket när ni ska använda spa-badet.

Säkerhet för barn och djur

När man har ett utomhus-spa ska man vara medveten om att det finns risk för djur kan falla i och finns det inget vatten också fastna i pollen om det inte finns lock på. Barn får aldrig bada utan tillsyn av vuxna. Stäng alltid ert spa-bad med lock när det inte används för att undvika olyckor.

×
- +