Sommarhus

Sommarhus

(1 Artikel)

Stuga med spa, mysigt och skönt Om ni vill ha det där lite extra lyxiga i er stuga är ett utomhusbad en vattentät lösning. Med ett utomhusspa kommer ni nära naturen på det mest bekväma sättet. Inte mycket som slår ett glas champagne eller vin under stjärnorna en sen kväll – i ert spa. Vildmarksbad eller utomhus-spa Vi har det ni behöver. Ett vildmarksbad är en enkel och rustik l

(...Läs mer)
Sätt fallande sortering
Visa som Grid Listvy
×

Återförsäljare:

Hitta närmaste återförsäljare genom att söka efter adress, postnummer eller stad

Resultat
  1. Comfortana Pro ll Pearl Shad. Mörkgrå panel och lock

   SKU: 61-997108

   Hitta återförsäljare

   Hitta närmaste återförsäljare genom att söka efter adress, postnummer eller stad

  Stuga med spa, mysigt och skönt

  Om ni vill ha det där lite extra lyxiga i er stuga är ett utomhusbad en vattentät lösning. Med ett utomhusspa kommer ni nära naturen på det mest bekväma sättet. Inte mycket som slår ett glas champagne eller vin under stjärnorna en sen kväll – i ert spa.

  Vildmarksbad eller utomhus-spa

  Vi har det ni behöver. Ett vildmarksbad är en enkel och rustik lösning. Enkel och bekväm att använda och sköta. Det värms upp av ett vedaggregat, bara att tända på sedan blir vattnet varmt och skönt.
  Vildmarksbadet är perfekt om du vill ha en billig och enkel lösning. Det behövs inga pumpsystem eller liknande.
  Om du dock söker det där lilla extra med ändå relativt enkelt är vårt specialbyggda utomhusspa den perfekta lösningen för dig. Perfekt också för dig som hyr ut din stuga, när man vill ha något som är enkelt för gästen att använda, kräver så lite service och underhåll som möjligt. Speciellt när det är högsäsong. Vi har utvecklat Comfortana Pro för just detta ändamål. Enkelt att förstå hur det funkar, är hållbart och väldigt enkelt att tömma och rengöra. Inte så många inställningar för gästen att göra, men ännu mindre risk för fel på badet också.
  Så om du vill ha en naturlig, enkel upplevelse eller bara gillar det där med en sprakande eld, då ska du välja ett vildmarksbad. Vill du ha det lite enklare och bara behöva trycka på en knapp innan du går i vattnet då är Comfortana Pro den perfekta lösningen för dig.

  ×
  - +